Kære kunde

Vi her i Nytorv´s bageri satser på frisk brød med den gode gamle brødsmag.

For at opnå den kraftige smag i brødet, kommer vi fordej i alle vore rundstykker, franskbrød og grovbrød. Fordejen er en specialdej, som laves dagen før, brødet skal bages.

Vi vil hovedsageligt bruge fransk mel i vore rundstykker og grovbrød, da kornet, pga. de mange solskinstimer, modnes bedre og derved giver en kraftigere smag og et højere indhold af gluten.

Vi vil absolut ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Med venlig hilsen,
Din Bagermester, Poul Erik Laursen

Nytorv's Bageri

Nytorv 1, 7323 Give

Tlf: 75 73 11 62

Mail: mail@nytorvsbageri.dk

CVR: 21467782

Kontrolrapport fra fødevarestyrelsen

Åbningstider

Mandag:06:00 - 17:00
Tirsdag:06:00 - 17:00
Onsdag:06:00 - 17:00
Torsdag:06:00 - 17:00
Fredag:06:00 - 17:00
Lørdag:06:00 - 15:00
Søn- & helligdag:06:00 - 15:00